El per què d’aquesta exposició

IMG_8268_inauguracioGironaL’any 2014 s’ha iniciat la commemoració del centenari de la creació de les escoles normals de mestres (masculina i femenina) de Girona. La Universitat de Girona i la Facultat d’Educació i Psicologia -centre docent que imparteix els graus de mestre, hereus dels estudis de magisteri-, han organitzat una sèrie d’actes que s’allargaran durant tot el curs 2014-2015.

Possiblement, el més rellevant i transcendent d’aquests actes ha estat l’elaboració i disseny de l’exposició commemorativa organitzada per l’Arxiu de la Universitat de Girona i les activitats que al llarg de tot aquest any s’aniran fent al seu voltant.

La inauguració de l’exposició, el dia 14 d’octubre de 2014, a la seu de la Facultat d’Educació i Psicologia (FEiP) de la Universitat de Girona, on hi romangué fins el 19 de desembre, encetà els actes commemoratius del Centenari.

Durant tot l’any 2015, en coordinació amb el Departament de Cultura – Xarxa d’Arxius Comarcals – i el Departament d’Ensenyament -Centres de Recursos Pedagògics- de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, l’exposició s’instal·larà a cadascuna de les poblacions cap de comarca de la demarcació. Aquesta itinerància es va iniciar el passat dia 9 de gener a la vila de Ripoll. Posteriorment l’exposició ha viatjat a Figueres i la Bisbal i actualment està a Santa Coloma de Farners.

IMG_8263_inauguracioGirona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s