Etiquetes

Info_Taula_Rodona_NormalsAhir dimecres el Centre de Recursos Pedagògics del Gironès va organitzar una taula rodona de mestres gironins.

Autor: Josep M. Serra

Autor: Josep M. Serra

Hi van participar Antoni Domènech, mestre jubilat i ex director de les escoles L’Aulet de Celrà i Eiximenis de Girona, Anna Nadal, directora de l’escola El Bosc de la Pabordia de Girona, Xavier Alsina, cap d’estudis de l’escola Nou de Quart, i Marta Capell, mestre de P4 i d’anglès de l’escola Balandrau de Girona. Jaume Ametller, Coordinador d’Estudi de Mestre d’Educació Primària amb funcions delegades de Projectes, Innovació i Internacionalització, va moderar el debat.

Tots ells pertanyen a generacions diferents i amb el debat van donar el seu testimoni com a estudiants de magisteri. Es va poder contrastar l’evolució que hi ha hagut en els estudis per ser mestres des de l’època franquista que va viure Antoni Domènech fins l’any 2010, que és quan Marta Capell va finalitzar els seus estudis de mestre. També van exposar les seves propostes de millora per al futur dels estudis de mestre i, malgrat haver rebut la formació en èpoques diferents i exercir en centres diferents, les coincidències de criteri i les reivindicacions per a treure més profit de l’experiència universitària eren molt properes.

Anuncis