Etiquetes

,

Després d’haver viatjat a Ripoll i Figueres, l’exposició va arribar a la Bisbal d’Empordà. Entre el 13 de març i el 12 d’abril es va poder visitar a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà, ubicat al carrer del Teatre Vell, número 8.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà, M. Teresa Solé, el degà de la Facultat d’Educació i Psicologia, Josep Maria Serra Bonet, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català Pagès, i Pere Cornellà i Roca, ex professor dels estudis de magisteri de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i membre del comitè assessor de l’exposició. L’arxivera va disculpar l’alcaldessa per no poder assistir a l’acte.

CIMG5723

CIMG5735Pere Cornellà va ser el darrer a intervenir. Va fer una introducció de 10 minuts reflexionant sobre la formació dels estudis de magisteri a l’estat espanyol i plantejant dos possibles motius perquè aquesta no hagi reeixit mai suficientment: els constants canvis en la legislació de l’ensenyament i dels plans d’estudis en particular, i la reduïda inversió econòmica en aquest àmbit sobretot en comparació en països europeus capdavanters. A continuació en Pere va fer una visita guiada que es va allargar una hora.

CIMG5749

CIMG5742CIMG5745

Hi va haver l’assistència d’unes 30 persones i totes elles es van mostrar molt entusiasmades amb l’exposició i amb la visita guiada feta per en Pere Cornellà.

– Autor imatges: UGDAiR

Anuncis